Online supermarked – Analyse og gennemgang

online supermarked

Osuma er et af de store online supermarkeder

Der er mange fordele ved at købe ind over nettet. Nogle af de mest tungtvejende, er at man helt slipper for transport, parkering og kø. Desværre betaler man de fleste steder også mere for varerne, fordi online supermarkederne ikke har de samme stordriftfordele som de helt store supermarkeder. Det laver Osuma om på.

Det koster 49 kr. at få bragt sine varer ud fra dette online supermarked, og priserne er dem som vi kender fra Superbrugsen og Kvickly – det er nemlig her varerne bliver pakket fra, af Osumas personale. Det betyder at du i forvejen kender kvaliteten, det er nøjagtigt samme varer som du kan få fra de to respektive kæder, og priserne er identiske.

I vores husstand har vi prøvet at købe ind over nettet et par gange. Det har lykkes os at købe ind til en hel uge for 500 kr. Leveringen var god, de kommer med varerne i poser og kasser, posen tages så op af kassen ved levering, og begge gange var de bestilte varer både friske og kølige. Det har også været nemt at lave madplan i disse uger, fordi alting har kunnet håndplukkes fra deres hjemmeside i forvejen – vi kan altså sidde hjemme og skrive ned og rette planen til med det samme, efter varernes tilgængelighed.

Er der andre store spillere på markedet?

Der findes idag nogle få online supermarkeder, som har vokset sig store og har fået succes med deres forretning, bl.a. Nemlig.com, der i modsætning til Osuma gør mere ud af “den gode historie”, dvs. de har nogle varer af en bedre kvalitet, som dog også koster lidt ekstra. Det er f.eks. oksekød fra Amerikansk kødkvæg, og specielle produkter fra det Danske land, som må betegnes som nicheprodukter. De har dog også et meget fornuftigt udvalg af almindelige dagligvarer, og fører bl.a. også discount-serien First Price.

Vi har haft gode oplevelser med Nemlig.com, der har leveret varerne på præcise tidspunkter i forhold til det aftalte, og i en god kvalitet. Bl.a. deres hakkede oksekød er i en bedre kvalitet end den billige fabrikspakkede udgave.

TIP!

Online supermarkederne er stadig en lillebitte smule dyrere end fysiske supermarkeder. Hvis du gerne vil spare penge, så det ikke koster mere, så køb f.eks. 1,8 kg hakket oksekød i stedet for en lille 500 g pakke, prisen er typisk lavere på de lidt større pakker pga. mindre udgifter til emballage og håndtering. Kig også så vidt muligt efter discount-varer eller garanterede lavpriser, og lav madplanen efter hvad der er på tilbud.

Tag et kig på Osuma her

TV2 har også en artikel om emnet og om at købe ind i et online supermarked:

[custom_list style=”list-11″] [/custom_list]

2 svar Skriv ny

det koster bestemt ikke 29,- kr. mere. nu er det 49/69 kr. for levering fra osuma!!

Hej Lone. Tusind tak for den lille reminder – Jeg beklager at jeg ikke har været opmærksom på dette noget før. Nu er det rettet, så det passer med den pris Osuma fører på deres side 🙂

God weekend.

Mvh
Thomas fra Gratisbudget.net