Budgetopfølgning – hjælp til god budgetplanlægning

Forside » Budgetopfølgning – hjælp til god budgetplanlægning

Hvad bruger du dine penge på? Her får du hjælp til bedre budgetplanlægning. Følg med i hvad du bruger dine penge på, med dette gratis Excel dokument.[divider] I hverdagen kan det være svært at holde overblikket over ens forbrug, og det kan løbe stærkt. Så får man lyst til en kop kaffe – så køber man en lille snack. På vejen hjem skal der tankes benzin. Måske mangler du et par cykellygter, som du liige køber inden du cykler hjem. Mange små indkøb kan medvirke til at din økonomi skrumper ind til ingenting – tit er det alle småkøbene der faktisk fylder mest, og når måneden er slut ved man i bund og grund slet ikke hvad man har brugt penge på. Noget mange kan nikke genkendende til.

Her er et regneark, hvor man let kan indsætte beløb fra kvitteringer og andet, og på den måde hele tiden holde øje med ens forbrug. Det gør det lettere at tilpasse forbruget i løbet af måneden, og endnu mere motiverende at holde et bestemt budget, hvis man kan se sort på hvidt hvad man reelt sparer. Det bidrager kort og godt til en bedre og mere holdbar budgetplanlægning!

 


Et godt råd er ALTID at undgå fristelserne i hverdagen – tag et æble med, hvis du ved at du er ved at gå sukkerkold efter arbejde/skole, eller evt. et stykke chokolade. Tit er det kun meget lidt der skal til for at holde sulten væk indtil man er hjemme og kan få noget ordentligt og billigere at spise.

Download budgetopfølgningsskema her

Har du brug for support? Er der et problem med regnearket? Kontakt os her.

TIP!

Det bliver naturligvis nemmere at holde styr på udgifterne, hvis du samtidig har et godt, gratis budgetskema.