En investering på 89 kr. kan være det hele værd

I dag har alle stort set alle mennesker en smartphone, men selvom telefonerne kan mere og mere er de også blevet mere og mere skrøbelige. Det store touchskærme på telefonerne er ofte udsat for mange farer i en travl hverdag. Hvis man taber telefonen, er der stor risiko for, at skærmen bliver knust. Hvis du har mindre børn lever din smartphone helt sikkert også en udsat tilværelse. En knust skærm på en smartphone kræver en dyr reparation, som vil belaste de fleste budgetter. Det er med andre ord en rigtig træls uforudset udgift, som man helst vil være foruden.

Hvordan kan man forebygge dyre reparationer?

Heldigvis kan du forebygge uforudsete udgifter til dyre reparationer med en forholdsvis lille investering. Du kan nemlig få en skærmbeskyttelse til din telefon, som gør glasset 9 gange så stærkt som det ellers ville være – nemlig panserglas til telefoner. Ud over at beskytte din skærm mod at blive knust beskytter glasset også mod skræmmer og ridser, ja det gør endda at du ikke får fedtfingre på din skærm. Selvom du monterer glasset på din telefon, kommer du ikke til at mærke nogen forskel når du bruger telefonen, touchfunktionen fungerer nøjagtig på samme måde som uden beskyttelsesglasset og du ser faktisk heller ikke, at der er et ekstra lag glas på telefonen, glasset er nemlig kun 0,3 mm tykt. Du finder blandt andet skærmbeskytteren her.

Hvor mange penge kan du spare med panserglas?

Er i en husstand med 3 iPhones kan du potentielt spare over 4000 kr. ved at beskytte telefonerne med panserglas. En ny skærm til en Iphone 6 koster nemlig i gennemsnit 1500 kr. inkl. reparation. Så det er bestemt ikke småpenge der er tale om her.