Ferieplanlægning

Slip for økonomisk ruin efter ferien - læg et budget!

Slip for økonomisk ruin efter ferien – læg et budget!

Ferie. Endelig er det tid til at slippe arbejdet og læne sig tilbage for en stund, og lade andre tage sig af bekymringerne. Ikke tænke på noget.

Sådan er der sikkert mange der opfatter ferie, og sådan skal det også være. Men hvorfor komme hjem til en overraskelse, når ferieforbruget trækkes på kontoen? Undgå disse bekymringer med et nemt budget, der gør det muligt at få overblik over hvad din ferie kommer til at koste. Det vil både du og din bankrådgiver sætte stor pris på. Her har du en gratis ferieplan, og gode råd og vejledning der gør det nemmere og billigere at holde ferie. Brug vores lille guide til god ferieplanlægning, og se hvor langt du kommer med dit budget.


Download ferieplan her.

Har du brug for support? Er der et problem med regnearket? Kontakt os her.

Sådan bruger du ferieplanen

Dette rejsebudget giver dig mulighed for selv at tilpasse hvor mange dage du skal være på ferie. Skal du på ferie i færre dage end angivet i skabelonen, så tast blot de dage ind du skal rejse, samt beløbene, og lad de rubrikker være.

Under udgifter vil hotelprisen blive udregnet automatisk, eller ved at der blot skrives et total beløb ind. Skal du på en længere rejse, så markerer du blot to felter på siden. Find nederste højre hjørne, og lad markøren blive til et sort “+”. Træk nedad med musen, og du kan lave det antal rubrikker du skal bruge. Så nemt er det at lave god ferieplanlægning!

Sådan laver du ekstra rubrikker i din ferieplan:

Sådan laver du ekstra rubrikker i din ferieplan.
1. Marker området, du ønsker at kopiere.
2. Find plusset i nederste højre hjørne, og træk ned i det antal felter, du ønsker.

Nu vil du måske få et lille problem på siden for dine udgifter. I rubrikken “Hoteller” vil der sandsynligvis være dukket en lille grøn trekant op til venstre for summen, som antyder at noget skal opdateres. Du trykker simpelthen på summen ud for “Hoteller”, trykker på det gule udråbstegn til venstre, og vælger “Opdater formlen, så cellerne inkluderes”. Så tilføjer den automatisk dine ekstra tilføjede rubrikker til den totale beregning.

For at tilføje dine ekstra rubrikker til den automatiske beregning, klik “Opdater formlen, så cellerne inkluderes”:

For at tilføje dine ekstra rubrikker til den automatiske beregning, klik "Opdater formlen, så cellerne inkluderes".

Så er der vist ikke andet tilbage end at ønske god fornøjelse!

TIP!

Det kan være en rigtig god idé at lægge et budgetskema, så du har flere penge tilovers sidst på måneden. Så er der flere penge til rejser og sjov, og din ferieplanlægning bliver langt sjovere!