Prissammenligning: Spar penge på dit mobilselskab

Mange lader sig binde et halvt år ad gangen, når de skifter deres mobiltelefon ud. Det kan der være gode grunde til, for oftest er telefonen billigere hvis man opretter abonnement samtidig. Det er noget de fleste teleselskaber er glade for, fordi de færreste vælger at skifte selskab når der er gået et halvt år.

Men der kan være mange penge at spare, ved at vælge det rigtige mobilselskab, i forhold til ens forbrug. Kig f.eks. på denne tabel, hvor vi sammenligner de billige pakker:

Firma SMS MMS Pr. minut Data Pakkepris Netværk
Telmore Fri Fri 3 t / 59 øre 500 mb / * 99 kr. TDC
Bibob Fri Fri 3 t / 60 øre 3 gb / * 99 kr. TeleNor
Call Me Fri Fri 2 t / 60 øre 2 gb / * 99 kr. Telia
CBB Fri Fri 3 t / 60 øre 1 gb / * 99 kr. TeleNor
Oister Fri Fri 3 t / 35 øre 6 gb / * 99 kr. 3

* Når dataforbruget er brugt op, sætter mobilselskaberne hastigheden ned. Telmore og CBB nævner ikke hvilken hastighed, BiBob 64 kbit/s, Call Me 120 kbit/s og Oister lukker helt for data. Herudover afregner BiBob, Call Me og CBB taletid pr. sekund, mens Telmore og Oister afregner pr. minut. Herudover er der en lille oprettelsesafgift ved oprettelse af nummer.

Vi ser i skemaet, at de ældre selskaber er dyrest, mens de nyere selskaber BiBob og Oister Mobil klart er billigst. Herudover er det en god service, at der ud over datapakken stadig tilbydes fri data, blot med nedsat hastighed. Er du til meget data, vil Oister klart være en favorit, men ellers er BiBob den sikre mellemvej med en fornuftig mængde taletid OG data.

Så er der sådan noget som dækning. Her er det ret forskelligt hvilket netværk de forskellige mobilselskaber benytter sig af. Er du i tvivl om dækningen i dit område, kan du kigge her:

Psssst..?

Kom du her for prissammenligningen? Måske kunne du godt tænke dig at have råd til mere i hverdagen? Hvad med at prøve vores GRATIS budgetskema?

1 svar Skriv ny

Skal jeg, eller skal jeg ikke skifte teleselskab
februar 2, 2013 11:28 pm

[…] ikke så længe siden lavet en lille sammenligning af de forskellige selskaber, som kan ses her: Prissammenligning: Spar penge på dit mobilselskab GratisBudget.net Hvis du er storforbruger af din telefon kan det godt betale sig at se sig for. Hvis jeg var dig, […]