Spar penge med den rigtige a-kasse!

Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige a-kasse både i form af kroner og ører, men også gennem besparende fordele, som du måske går glip af med dit nuværende medlemskab.
Som medlem af en a-kasse er det vigtigt at benytte sig af de fordele og ekstra services, som de tilbyder.

Der findes mange a-kasser på markedet og som forbruger kan det være svært at skelne dem fra hinanden.  Når man skal finde en ny a-kasse er det vigtigt at vælge en, der passer til dine behov og ikke mindst ens situation.

Find den rigtige a-kasse

Først og fremmest skal du huske at dagpenge satsen, altså mængden af penge du får udbetalt, er den samme ved alle a-kasser. Derfor er den vigtigste overvejelse, hvordan den pågældende a-kasse kan hjælpe dig i præcis den situation, du befinder dig i.

Hvis du er studerende eller nyuddannet vil du måske gerne have en a-kasse, der kan hjælpe dig i job eller tilbyde dig nogle specialiserende kurser, der kan styrke din profil. Er du derimod allerede i job og ønsker sparring omkring jobskifte eller lønsikring, så er disse behov du skal vælge ud fra, når du overvejer en ny a-kasse.

A-kasser er gode til at skræddersy deres fordele til en vifte af forskellige profiler, hvilket gør at man kan drage nytte af sin a-kasse lige meget hvilken stage man er i- hvad end man er studerende, nyuddannet, lønmodtager eller selvstændig.

Flere tilbyder studerende gratis medlemskab i studieperioden, hvor du samtidig kan få gavn af deres fordele, som også inkludere retten til dagpenge efter end studie.
Du kan eksempelvis under dit studieforløb, på trods af gratis medlemskabet, opnå besparende fordele som 10 % rabat på dine studiebøger, job og CV sparring, samt inspirations og Linkedin arrangementer.

Som lønmodtager, nyuddannet eller selvstændig, så tilbyder de fleste a-kasser andre fordele du kan benytte, herunder sparring omkring jobskifte, karriererådgivning, relevante kurser og meget andet.

Hvad kan jeg spare?

Hvis du er medlem af en a-kasse og du ikke føler du får nok for pengene, så tænk over dine behov og om du nu også er medlem i den rigtige a-kasse.

Du kan benytte en prissammenligner til, at se om du betaler for meget til din a-kasse og efterfølgende undersøge hvad de enkelte a-kasser kan tilbyde.

Når du har fundet den rette a-kasse, skal du huske at gøre brug af deres fordele: personlig rådgivning, karrierecoahcing osv., da du herved vil opleve at du får fuld valuta for dit medlemskab. Samtidig kan der være en kontant besparelse, da du i det fleste tilfælde kan trække dit kontingent fra i skat.